AMEL'S
Follow
Dashboard
 Add Me
 Follow Me
 Follow Me
 kaki skodeng

HOMIE ABOUT AFFIES

“It’s not hard to find someone who tells you they love you, its hard to find someone who actually means it.”

Princess



Hello people!
My name is Shamzatul Amalina :)
I am the sweet owner *.*
Welcome here and enjoy yourself ^^

TagBoard




Me and Him

Taken by
Muhamad Nurazizul


IJOY ♥ AMEL
in love since 12/12/12
Daisypath Anniversary tickers

Blog Archieve
♥ - **, ♥
written on 15 December 2011 @ 7:40 AM ✈{ }

15 / 12 / 11 - THURSDAY - 2339

Hm , malam neh satu sejarah baru tercipta . Aku baru cakap sesuatu yang aku tak sepatutnya cakap kat dea . Aku terlalu ikot nafsu . Okay aku salah . Tapi sape tak rasa tertekan bila kena push . Kau pun akan rasa apa yang aku rasa bila kau ada kat tempat aku . Lain lah kau neh jenis manusia yang tahap kesabaran tinggi ya rabbi . Okay dea push aku , aku sabar . Dea maki aku , aku sabar *memang salah aku pun* and sampai kea akhirnya aku tak boleh tahan lagi ,


*macam neh lah yang terjadi lebih kurang 10minit lepas*

Jyeahh , aku menyesal dengan apa yang aku cakap tuu . Tak sepatutnya punn aku cakap macam tuu kat dea . Sebab dari awal memang salah aku kann . Hmm . But , I did . SHITT !!!

And for YOU aku betul betul mintak maaf . Bukan maksud aku nak akhirkan hubungan kita dan aku takde niat langsungg . Soo soory dear ;/

KBAII ~





copyright@shamzatulAS 2014 | See you again and have a nice day! ♥♥