AMEL'S
Follow
Dashboard
 Add Me
 Follow Me
 Follow Me
 kaki skodeng

HOMIE ABOUT AFFIES

“It’s not hard to find someone who tells you they love you, its hard to find someone who actually means it.”

Princess



Hello people!
My name is Shamzatul Amalina :)
I am the sweet owner *.*
Welcome here and enjoy yourself ^^

TagBoard




Me and Him

Taken by
Muhamad Nurazizul


IJOY ♥ AMEL
in love since 12/12/12
Daisypath Anniversary tickers

Blog Archieve
♥ PERKARA YANG SELALU DI-SALAH ANGGAP **, ♥
written on 17 December 2011 @ 2:36 AM ✈{ }

Hey baby , How your day ?
Hope tak teruk macam aku :) Jyeahh .

Okayy , macam apa yang tertera kat tajuk , aku nak share dengan kau pasal apa yang selalu di-salah anggap dalam sebuah hubungan tuu ^^


1. KEBIMBANGAN 
Lelaki selalu tak perasan yang sebenarnyaa seorang perempuan terlalu bimbang tentang pasangannyaa . Kalau perasan punn mungkin mereka salah anggap tentang kebimbangan tersebut . Contohnyaa bila perempuan tersebut menghalangnya merokok , lelaki tersebut akan menganggap yang pasangannya itu cuba mengawal ataw cuba mengatur dirinya . Sedangkan apa yang berlaku ialah si perempuan itu hanya tanak kesihatan pasangannyaa itu terjejas . Betul tak ???

2. MANJA
Wahai lelaki , jangan lah pk yang pasangan kau tuu tengah MENG-GEDIK bila diorang bermanja . Dia cuma inginkan belaian dan perhatian dari kau . Mungkin masa tuu dia tengah rindu setengah mati kat kau . Siapa tahu hati dia kan ? So don't judge a book by its cover okay ;)

3. PERIOD
Haa masa neh paling bahaya . Aku percaya ramai yang dah tahu mood perempuan yang tengah period neh kann . Mood tak betul . Boleh cakap mood tu sebagai mood gila ! Masa neh segala apa yang boyprengg buad semuanya boleh salah even benda sekecil semut api . Tapi wah Abang Adam sekalian , Kau jangan lah lari dari budak perempuan neh . Jangan jauhkan diri kau dari dia sebab nanti dia pk kau curang pulakk . Soo sabar jea lah .

Okayy conclusion kau jangan lah nak pk negatif sebelum kau tahu alasannya okayy . Semoga bahagia :*




copyright@shamzatulAS 2014 | See you again and have a nice day! ♥♥