AMEL'S
Follow
Dashboard
 Add Me
 Follow Me
 Follow Me
 kaki skodeng

HOMIE ABOUT AFFIES

“It’s not hard to find someone who tells you they love you, its hard to find someone who actually means it.”

Princess



Hello people!
My name is Shamzatul Amalina :)
I am the sweet owner *.*
Welcome here and enjoy yourself ^^

TagBoard




Me and Him

Taken by
Muhamad Nurazizul


IJOY ♥ AMEL
in love since 12/12/12
Daisypath Anniversary tickers

Blog Archieve
♥ Persefahaman ♥
written on 21 September 2015 @ 6:45 AM ✈{ }

Keep strong.
Allah is always with you.


Dalam relationship ni apa yang paling penting ialan PERSEFAHAMAN. Sebab apa? Sebabnya, bila ada persefahaman baru lah kau boleh setia. Bila ada persefahaman baru lah hubungan kau kekal lama.

Lagi lagi untuk long distance relationship macam aku ni. Hari hari ada je benda yang menguji kekuatan dan kesabaran hati. Tapi alhamdulillah.. bila ada persefaham antara dua insan, in sya Allah Allah akan beri jalan penyelesaian.

So, mohon buang perasaan pentingkan diri. Nak cemburu boleh tapi biar lah berpada pada. Kata orang cemburu tanda cinta, marah tanda sayang.

Yedak?!

ShamzatulAS

Labels: , , , ,




copyright@shamzatulAS 2014 | See you again and have a nice day! ♥♥