AMEL'S
Follow
Dashboard
 Add Me
 Follow Me
 Follow Me
 kaki skodeng

HOMIE ABOUT AFFIES

“It’s not hard to find someone who tells you they love you, its hard to find someone who actually means it.”

Princess



Hello people!
My name is Shamzatul Amalina :)
I am the sweet owner *.*
Welcome here and enjoy yourself ^^

TagBoard




Me and Him

Taken by
Muhamad Nurazizul


IJOY ♥ AMEL
in love since 12/12/12
Daisypath Anniversary tickers

Blog Archieve
♥ 25 JENIS PEREMPUAN YANG DIBENCI LELAKI . ♥
written on 04 March 2012 @ 8:27 AM ✈{ }

Hey buddies assalamualaikum :)
Amacam hari neh , sehad kea tak ?
Kalau tak sihad pi klinik 1MALAYSIA sana gihh .
Byar singget jea punn :P


Okay mulamula nak tanya ape jantina kau ? *Jawapan terbuka untuk LELAKI dan PEREMPUAN sahaja* Alaaaa bukan hape , saje nak tahu jea sb topik hari neh terbuka siked heheww ~

Wahai kaum Hawa sekalian , meh sini come to mama baby . Mama nak cakap siked neh . Tolong jangan buad perangai burok yang lelaki tak suka , alamat tak kawen lah kau nanti yanggg :] Haa nak tahu ape dea perangai burok tuuu . Okay jomm !!

1. JALAN-JALAN :
Kau pintal/2 rambut kau lepastu jalan budget model . Errrrrrrr ~
Kau jalan menonggek , tak cukup dengan tu kau mendada lagi . Ingat lelaki suka tengok yang macam tuu ?

2. GAMBAR :
Snap gambar dari atas saje buad duck face konon comel lah . Lepastu upload kat facebook buad caption 'Iteww tak chomel pown . Biasew2 jewww .
Snap gambar kat fastfood konon tempat tu bapak kau yang punya lepastu bila orang tengok kau maki 'Eh tak malu eh tengok orang' Weh sedarlah diri , kau yang tak geti malu sebenarnyaaa !
Kau buad facebook tu macam medan memperagakan diri kau . Kau dah snap gambar banyak/2 then kau upload kat facebook sampai 10 album muka itik kau jeaa . Nak pergi mana wehh ?
Dah snap gambar bershiom-shiom dengan balak kau lepastu upload kat facebook . Kau tahu tak , lelaki boleh cakap 'UNTUNGLAH PAKWE DEA DAPAT SEDAP/2' . Tak punn dea pk 'Maai murah sial perempuan nehh . Hah amekaw nak macam tuu ?

3. MAKEUP :
Makeup tebal ala/2 mak ayam . Atas mata tu dah macam pelangi tak kira lagi bulu mata yang dah macam nak roboh bijik mata tuu . Alahh sayang , kuceng aku lagi cantik taww .

4. BAJU :
ehem , baju kau yang sendat mandat sampai nampak puting tu nak pergi mana ? Konon nak bagi lelaki cair lah bila tengok kau ? Lepastu bila pakcik misai tu tengok automatik kau update status kat facebook 'Eyuww ~ Abang misai tu tengok iteww lahh , nyampah nyewwww' Alahh aku lagi menyampah tengok kau wehh .

5. SHOPPING :
Kau memang suka ajak balak kau pegi shopping . Kalau setakad ajak boleh tahan lagi nie siap suruh bayar lagi . Kau tak pernah pk balak kau tu ada duet kea takde kea . Wehh , balak kau tu hidup bukan nak tanggung kau jea !
Dah pandai shopping kan ? Dah tu barang tu sape nak bawak ? Balak kau bukannya kuli kau pun nak bawak barang shopping kau yang setakat 2/3 plastik jea tuu . Wehh , jangan nak manja sangat lah , pk hati orang jugak .

6. HOT :
Konon dah main tukar/2 relationship dekat facebook tu , kau dah HOT sangat lah . Sedar lah weh ,  Kalau hot sekarang boleh bawak sampai neraka nuhhh .

P/S : Sekadar berkongsi . Tidak ada kaitan sama ada yang masih hidup atau pun yang telah meninggal dunia .



copyright@shamzatulAS 2014 | See you again and have a nice day! ♥♥